KisMarci

"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot messiás-mutató különös csillagok, csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok. A többiek láttak egy síró porontyot, de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot, mintha babusgatná a szép napkorongot."

Friss topikok

  • mekeke: És közben egy szar az egész nő: ronda, szálkás, egoista, pénzsóvár, beteg exhibicionista, mindig h... (2011.09.18. 13:20) MADONNA
  • b79andi: Nehéz dolog ez hogy vegyes, vagy homogén csoport. Én is sokat gondolkodtam rajta. Szerintem mindke... (2010.05.06. 13:22) MARCI OVIS LESZ
  • Mercsi: Most ezt nem mondod komolyan, hogy Marci azzal a kakassal közlekedik, még a vonaton is? Úristen an... (2010.05.06. 08:08) MOSTANSÁG
  • Zime: Boldog Szülinapot Kicsifiyam! :) (2010.04.15. 15:29) BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI BAKITO!
  • Mercsi: Mergitkém, annyit dumáltunk, és fogunk dumálni még erről, hogy így pár sorban nehéz lenne mit mond... (2010.04.09. 11:53) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DOROGI STRAND

2009.06.19. 08:39 - Mergit

Halljátok!

Isteni jo dogunk volt tegnap! Apa kivett szabit, hogy anya tudjon menni vasarolni, de nem ez a nagy szám! Hanem hogy utana Mercsivel és Pipivel kimentünk, illetve elmentünk dimbes dombos nyárba öltöztetett falvak között a dorogi tóhoz.
Ami mint mindig, most is hozta a varakozasokat, annyira gyönyörü és olyan tiszta kék vize van! Kedves kis strand van az egyik partjan, ahova kemény 400 Ftért tudtunk bejutni. Kazé még futni is kimehetett nem ugy mint a Palatinuszon ahonnan ha egyszer kimész, kint is maradsz. Körbefutotta a tavat. 

Olyan szabadsag élményem volt! Mercsi is folyamatosan ájuldozott mennyire jo hogy ez az elsö szabi napja ebben az évben, és hogy igy tizszeresen atéli az érzést, hogy azt csinalhat amit akar! Élveztük a napfényt, élveztük a vizet, Marci olyan vizi ember lett, nem is értem! Pedig annyira nem mondhato el rola hogy ugy imadja itthon mondjuk a kadban valo lubickolast, de mindig ha strandra megyünk akkor atvedlik vizilénnyé, és ki se lehet könyörögni a vizböl hiaba remeg mar a szaja, akkor is bent kell lenni. Felfujtuk mind a kettö uszogumit, és végre végre élvezte, beleült, és huzatta magat Mercsivel. 

Mercsi egyébként nagyon eljatszott vele, folyamatosan együtt voltak, mindig patyolgatta Marcit, szorakoztatta, komolyan mondom le a kalappal olyan nagyon jo keresztanya! Olyan boldog vagyok hogy Manocskanak ennyire jo kersztszülei vannak! Mert Sidi is tök sokat adott ezzel hogy kielégithetjük a repülök utani érdeklödését. Hétvégén megyünk a repülö parkba képzeljétek!!!! Remélem legalabbis hogy nem fog nagyon esni az esö mert nagyon mondjak!

Rengeteget voltunk a vizben, a parton, plattyvárat épitettünk, Marci hordta szakadatlan a vizet a vödörbe, mindenre raöntötte, meg gödröt asott, vagy a mentöcsonak lapatjaval jatszott, még fel is maszott a csonakra! 

futottunk be a vizbe, förgattuk pörgettük Marcit, nagyon bator ha a vizröl is van szo, mikor véletlenül a feje is a viz ala ment, nem is sirt, csak kapkodta a levegöt. Egyébként nem tudom ohgy azért mert hideg volt a viz vagy egyébként is, de mikor beljebb mentünk annyira édesen kapkodta a levegöt csak sohajtozott, mélyeket lélegzett, mintha csak arra készült volna hogy lebukik a viz alá. 

Annyit gyönyörködtem a kis formas alakjaban! Nem tudtam betelni vele, mindenhol olyan kis formács! Olyan csinos igazi kis fickó! Mindenhez olyan szakértö arccal fog, nagy komolyan homokozik felmaszott az uszomester emelvényére, persze mert neki most mindenre fel kell maszni ami létra!
Szoval mindent nagyon nagy beleéléssel csinal, és ez is ugy tetszik hogy ennyire ra tud koncentralni a dolgokra. Szerintem nagyon tud öszpontositani!

Mercsi majd fog küldeni képeket akkor majd potolom mert szerencsére csinaltunk ezer fotot!

Mar bemondtak a hangosbemondoba hogy 10 percen belül huzzuk el a csikot, amikor meglattunk szembe egy masik strandfélét, és odasütött a nap még. Na mondja Mercsi hogy onnan csodalatos panorama van a naplementére. Több se kellett a csipet csapatnak mar nyargaltunk is at oda! Egy kedves kis fapados cseho volt ott, aranyos kiszolgalo nénivel, és ittunk rozé fröccsöt, Marci megkapta a Calippo-jat a várva várt ökkémet. Na telt mult az idö, meg is éhezett a banda, mi mast vacsoraztunk volna mint jo kis sajtos tejfölös langost?

Kazéval elmentünk érte de annyira nyari hangulatom volt, a zöldövezetbe ott olyan volt mint egy kis vidéki toparti falu ez a dorog, persze igazabol varos, és nem is tudtam összerakni hogy emeletes hazak szomszédsagaban kis oázis van ilyen közel, kicsit vicces is volt az egész. Nagyon fel tud ott töltödni az ember és tényleg jo hogy nem pesten mentünk valami méregdraga helyre, végülis csak 35 km, és az ember egy kis paradicsomban talalja magat. 

Vittük a csajoknak a langost, akkor mar lementek a füves partra ahol fiatal sracok ökörködtek, olyan jol elszorakoztunk rajtuk, lökdösték meg dobaltak be egymast, akkorakat estek, még Marci is hangosan nevetett rajtuk ugy élvezte a müsort. Volt egy csaj, aki annyira reszketett, mint a vadaszkutya, ciki nem ciki vicces volt nagyon, minket meg a nevetés razott. 

Este fél tizre értünk haza, egy fél dinnye tarsasagaban. Annyira jo volt! 

Olyan szabadok voltunk, azt csinaltunk amit akartunk!  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b79andi 2009.06.19. 13:08:09

:) mi vasárnap készülünk a repcsikhez.

És akkor most én csenek innét jó ötletet, és mi is hamarosan ellátogatunk erre a kis tóra, a természet lágy ölére.

Jaj, de jó lehetett!!! Maja még nem is volt igazi vízben. Kíváncsi leszek rá.

b79andi 2009.06.29. 14:03:23

Hiányoztok!!! Mi van veletek? Ezer éve volt már bejegyzés! Minden ok???


süti beállítások módosítása