KisMarci

"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot messiás-mutató különös csillagok, csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok. A többiek láttak egy síró porontyot, de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot, mintha babusgatná a szép napkorongot."

Friss topikok

  • mekeke: És közben egy szar az egész nő: ronda, szálkás, egoista, pénzsóvár, beteg exhibicionista, mindig h... (2011.09.18. 13:20) MADONNA
  • b79andi: Nehéz dolog ez hogy vegyes, vagy homogén csoport. Én is sokat gondolkodtam rajta. Szerintem mindke... (2010.05.06. 13:22) MARCI OVIS LESZ
  • Mercsi: Most ezt nem mondod komolyan, hogy Marci azzal a kakassal közlekedik, még a vonaton is? Úristen an... (2010.05.06. 08:08) MOSTANSÁG
  • Zime: Boldog Szülinapot Kicsifiyam! :) (2010.04.15. 15:29) BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI BAKITO!
  • Mercsi: Mergitkém, annyit dumáltunk, és fogunk dumálni még erről, hogy így pár sorban nehéz lenne mit mond... (2010.04.09. 11:53) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Péntek

2009.09.11. 16:41 - Mergit

Gyerekek az a baj hogy rengeteget kell dolgozni.
Itt lathatjatok hogy anyanak is log a bele a sok munkatol. (magyaran szolva)

Na jo anya szerint ez egy ritka pillanat, hogy Ö aztan nem napozott szinte egész nyaron, és különbenis csak kiprobalta a Mercsitöl kapott uj napozoagyat.

Hat...rendben.

 

 

De még egy probléma van, hogy nagyon vadak az allatok.
Igen ez eléggé zavaro, föleg hogy kisgyerek van, és hat nem mindig jo ilyenkor a vad macska aki a maga vad ösvényein szaladgal, azért sikerült ezt is lekapnom egy éjjeli kameraval.

Mégegy éjjel latos kameras kép, mert a libakat se lehet egyaltalan lencsevégre kapni, mert olyan félösek hogy azonnal elszaladnanak ahogy tiz méterre megyek tölük.

Marci azért meg lett dolgoztatva, és olyan klassz idö van még mindig, hogy este 7kor még meztelen volt, és fél nyolckor lett feladva ra egy kis atléta.
Olyan kitartoan morzsolt, annyira szorgalmas gyerek, egyébként mar masban is bizonyitotta a kitartasat, nagyon tud koncentralni és tényleg olyan szorgalmasan csinalja azt amit csinal!
Most az egyik kedvenc helye a szomszéd tanya elött lévö learatott tarlo.

Oda jar ki mert hatalmas göröngyök vannak a szanton, ezeket összevadassza, egy helyre hordja, és mar tök nagy vár van épitve belöle. Majd ezt is le kell fotoznom.

Tegnap történt még egy dolog, ami szerintem nagyon fontos, és tök boldog voltam hogy ez végre megtörtént!

Este kimentünk a kishazba, és fel kellett kapcsolni a villanyt mar ugy besötétedett, és..

Marci kimondta eddigi élete leghosszabb mondatat.

"JAJ DE SÖTÉT VAN!"

Edes draga eddig ez a csucs! Lehet hogy most valaki röhög, de nekem ez a legédesebb mondat volt a kis Marci hangon! Istenem de jo volt! Marci beszélt!!!!

És! Ne felejtsük el leirni a naploban azt sem, hogy Marci mar tud ugrani két labon. Ez is egy hatalmas lépés illetve ugras neki az életében, végre tud ugrani éljen éljen és ugy ugral is olyan sokszor, mindig örömében és mivel sokszor boldog, igy sokat ugral erösödik a vadlija! Aza gyönyörü!

Mama nagyon okosan és következetesen mutatta Marcinak hogy kell belocsolni a rozsalugast.
Olyannyira sikerült jol a locsolas, hogy megismétlödött az anya bepisilése mivel mar megint Marcit locsolta, Jozsi szolt hogy nézzem mar anyam mit csinal, és fullra ment Marcira a viz, persze ruhastul voltak.
Na dezsavüm volt, mert egyszer mar megcsinalta ugyanezt, fogtam odamentem, és anyat ugyanigy telibe lelocsoltam szegény nem is védekezett. Csak nevetett nevetett, tudta mi var ra.

Hat igy élünk mi itt a tanyan :))

Nagyon birom ezeket a tanyasi reggeleket is, mama kavézik, Marci meg tejezik és koccintanak.

Nagy összhangban ébredezünk, és ez most tényleg komoly.

Ma megyünk Tatika sirjahoz, csak kelne mar fel ez a büdös kölök!

Mercsiék meg ma jönnek haza Parizsbol.

Eddig nem is irtam naplot mert mindig csak az övét vartuk, naszuton vannak és onnan irt blogot! Tök jo!
Mercsikém Sidi! Isten hozott ujra ferihegyen, ezekben a percekben szalltok le.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercsi 2009.09.11. 20:02:32

Jaj hát ezek a vadállatok, tényleg rettegésben tartják ott a tanyát! Te! Azt ne mondd, hogy ezt a kacsás képet is a telóddal csináltad. Hát ez valami gyönyörű!
És hallom lelki füleimmel ahogy Marci mondja, hogy juj de sötét van, még a hangsúlyát is el tudom képzelni, nagyon jó lehetett tényleg:o)
Anyában meg nem csalódtam, hogy megint lelocsolta Marcit ruhástól, jajj Anya, teeee, sosem nősz már fel, hát csoda hogy ilyen dilinyósak vagyunk mi is?


süti beállítások módosítása