KisMarci

"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot messiás-mutató különös csillagok, csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok. A többiek láttak egy síró porontyot, de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot, mintha babusgatná a szép napkorongot."

Friss topikok

  • mekeke: És közben egy szar az egész nő: ronda, szálkás, egoista, pénzsóvár, beteg exhibicionista, mindig h... (2011.09.18. 13:20) MADONNA
  • b79andi: Nehéz dolog ez hogy vegyes, vagy homogén csoport. Én is sokat gondolkodtam rajta. Szerintem mindke... (2010.05.06. 13:22) MARCI OVIS LESZ
  • Mercsi: Most ezt nem mondod komolyan, hogy Marci azzal a kakassal közlekedik, még a vonaton is? Úristen an... (2010.05.06. 08:08) MOSTANSÁG
  • Zime: Boldog Szülinapot Kicsifiyam! :) (2010.04.15. 15:29) BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI BAKITO!
  • Mercsi: Mergitkém, annyit dumáltunk, és fogunk dumálni még erről, hogy így pár sorban nehéz lenne mit mond... (2010.04.09. 11:53) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

ZAMÁRDI ZITÁÉKKAL

2009.06.25. 15:11 - Mergit

Címkék: nyár vince

Zitus olyan aranyos volt mert meghivott minket a Zamárdi-i nyaralojukba.
Itt van a Mercsi leirasa is, azért is illesztem be mert szerintem olyan vicces részek vannak benne. pinkorchideak.blog.hu/2009/06/28/eljen_a_balaton

Marcit teljesen megbabonazta a balaton! Mint minden viz mondjuk, mert Krisztikééknél is a medencébe total kifordult magabol. Az amugy csöndes kis ficko, a vizben csapkodos uszkalos kiabalos sikitozos viziemberré valtozik ha oda kerül. És ugy birom ilyenkor! Még a hangja is megvaltozik vagy maskor nem szokott ilyen hangosan beszélni és azért is furcsa, de annyira tetszik az izgatott hangja!

Mikor elöször belement a balcsiba, akkor is örömében mindig azt kiabalta hogy BOLDOG KARÁCSONYT! Mert most nagyon Bob mesteresek vagyunk és abbol vette ezt is, mert akkor nagyon örültek, és ö is erröl veszi a példat. Legalabbis szerintem!
Nalam még a fürdöruha se volt ott mikor Marci mar dobalta le magarol a ruhakat annyira hivta a balaton.

Éljen a Balaton!

Zitaéknal nagyon jol éreztük magunkat dehat ezt tudtam elöre mar azokbol a latogatasokbol amiket naluk tettünk még itt pesten. Ment a trécs, a fickok szépen jatszottak, Marci utanozta Vincét, néha Vince is viccböl utanozta a kisebbet, azt is jo volt figyelni hogy mennyire mas egyéniség a két gyerek, meg ugy egyaltalan csak jo volt hogy ilyen jol eljatszanak egymas mellett, együtt!

Ezen a képen is latszik a különbség.

Mi meg csajok, mert Mercsi is velünk volt, jokat dumaltunk, ettünk, fröccsöztünk söröztünk hekkeztünk, sült csirkéztünk, szoval igazan nem lehetett okunk panaszra! Voltunk a balatonparton is kétszer azt hiszem, egyszer olyan hét körül, nagyon meghitt volt a naplemente meg minden, jo volt szaladni bele a balatonba a kis fickokkal, ök is élvezték!
Ezek a naplementés képek teljesen elvarazsolnak olyan szépek! Nem?

Szombaton meg csucsidöben voltunk, homokoztunk, pancsoltunk, napoztunk és kentük ezerrel magunkat is meg a gyerekeket is naptejjel annyira égetett a nap, félelmetes volt!

Ez a kép azért is tetszik, mert itt meg olyan kis egyformak ahogy vonulnak a naplementében!

 

 

Sokat motoroztak a fickok, nagyon jol ment nekik, versenyeztek és természetesen ha az egyik belement egy gödörbe akkor a masiknak is bele kellett menni. Jol elfaradtunk azért minden nap! Nna azért nem kell minket félteni volt pihenés is rendesen!

És igazi fözött fagyizas is!


Voltunk vonatot nézni, jaj az is akkora élmény volt! Nekünk is nem is csak a fiuknak! Ott is töltöttünk vagy egy orat.

Ez a kép is tök jol sikerült ahogy Thomas a gözmodony elszaguld elöttünk. Csak kar hogy nem az arcat fotozta le ez a Mercsi!

A végére a kedvenc képemet:

KÖSZÖNJÜK ZITA!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercsi 2009.07.10. 17:52:46

Ezt a képet én is imádom, olyan mint ha olajos lenne a víztől a Marci teste! Vááájjjjáááááájjj beleharapnék! :o)


süti beállítások módosítása