KisMarci

"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot messiás-mutató különös csillagok, csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok. A többiek láttak egy síró porontyot, de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot, mintha babusgatná a szép napkorongot."

Friss topikok

  • mekeke: És közben egy szar az egész nő: ronda, szálkás, egoista, pénzsóvár, beteg exhibicionista, mindig h... (2011.09.18. 13:20) MADONNA
  • b79andi: Nehéz dolog ez hogy vegyes, vagy homogén csoport. Én is sokat gondolkodtam rajta. Szerintem mindke... (2010.05.06. 13:22) MARCI OVIS LESZ
  • Mercsi: Most ezt nem mondod komolyan, hogy Marci azzal a kakassal közlekedik, még a vonaton is? Úristen an... (2010.05.06. 08:08) MOSTANSÁG
  • Zime: Boldog Szülinapot Kicsifiyam! :) (2010.04.15. 15:29) BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI BAKITO!
  • Mercsi: Mergitkém, annyit dumáltunk, és fogunk dumálni még erről, hogy így pár sorban nehéz lenne mit mond... (2010.04.09. 11:53) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Siofoki Félmaraton Jeeee!

2009.11.16. 08:37 - Mergit

Mar elöre mondom hogy vannak képek csak nem hoztam az atjatszozsinort, de nézzetek ra a bejegyzésre majd egy hét mulva is.

Most csak annyit hogy istenien éreztük és érezzük magunkat  itt siofokon, vagy harom  négyezer ember jött lefutni a maratont. Olyan vegyes emberek, volt egy hetvenéves bacsi, de aki azt hiszi hogy az idösebb emberek ritkak a félmaratonon mint a fehér hollo, azok nagyon tévednek, mert kb a 30% ötven feletti és igencsak ösz, meg szakallas tipus. Ez példaul nagyon tetszett.

Volt egy pasi aki babakocsival futott féltávnál még aludt a bébi, de a célnal mar felkelt és a férfi a nyakában hozta. Ugy futott be a célba. Tök sokan a gyerekükkel vagy az unokajukkal futottak a célba, persze azok nem futottak le a maratont, csak a végén be lettek adva a palyara. Volt egy télaponak öltözött nyurga srac is, arra Marci mondta hogy "ELMENT A TÉLAPO!".

Meg voltak tüzöltok is, teljesen beöltözve, és ez plusz 25 kg cuccot jelentett. Nagyon fasza mi? És igy lefutottak! 21.5 kmt!!!!

És ami a lényeg, apa is lefutotta! A féltávnál még poénkodni is volt ereje, mondta hogy "Nem is volt olyan nehéz ez a félmaraton!" Mert azt tudni kell hogy két kört futottak, és az elsö kör ami a tav fele, az pont a célnal volt, szoval egyszer atfutottak a célkapun. Csak akkor sajnos mégegyszer le kellett még futni. Aztan atnyargaltak a balatonpartra, ott vartuk öket, ugraltunk tapsoltunk apának, Marci még banant is kapott a vizes csajoktol, aztan kicsit fogocskaztunk a balcsiparton, meg Marcinak természetesen le kellett feküdnie az oldalara hogy kicsit tudjon ásni, aztan dobalt a vizbe, és mentünk apat varni a célba. Jaj majdnem elsirtam magam mikor vartuk öt, mert még ezelött soha nem futotta le ezt a tavot, és ez annyira nagy szam! Végülis 1 éve fut, és igy eljutott a félmaratonig. Ez tök nagy teljesitmény. Szikrazo napsütésbe futott be a célba, Marci a nyakamba, mar folyt a hatamon a viz annyira melegem volt, meg végig amig vartuk apat, addig ugraltam tancoltam Marcival. Azt akartam hogy mar jo messziröl meglasson minket legyen még ereje futni ahogy szurkolunk neki.
De lehet hogy tök égök voltunk ahogy mondtuk hogy hajra  apa! Gyerünk apa! Na mindegy ez volt, apa befutott, bemondtak a  nevét, mert mindenkinek bemondtak mert volt rajtuk egy chip, amit érzékelt valami adovevö, és egy jofej srac kommentalta az egészet.
Közbe szolt a "Napfény jarja at a szivem ujra, csak egy szal bikinit hoztam el az utra, ujra érzem a balatoni lazat, budapest varhat mig vége van a nyarnak..." egy szo mint szaz, baromi jol éreztüök magunkat!
Marci pedig olyan ügyes volt, hogy bar volt pelus rajta, nem pisilt bele, egész peströl tartotta, és itt mikor kiszalltunk és elindultunk a rajtvonalhoz akkor Életébe elöször kimondta a büvös szot? PISILNI! Éljeeenn!
Ugyhogy ott a legnagyobb forgalomban a Renegéd elött huztam le a gatyojat vettem le a pelust, és abba a pillanatba vizsugar lött ki, még jo hogy valakit le nem pisilt annyira kellett mar neki!
Ügyes vagy Marci te is! Na megyek mert mar nagyon almos, majd folytatom!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercsi 2009.11.16. 09:02:29

Azta, de jó lehetett!
Jó fejek vagytok, hogy így szurkoltatok neki, titeket is le kellett volna fotózni:o) És Kázénak meg le a kalappal a nagy teljesítményért, ez tényleg nem semmi!
Egyszer hátha mi is lefutjuk! Reméljük, babakocsival:o)
És milyen jó, hogy nem esett az eső, vagy ilyesmi!

Marci meg a pisiléssel... Tündér ügyes bogár!

Zime 2009.11.16. 19:53:09

Appa üggyess! :)

anyeg 2009.11.16. 19:56:36

Jól bekerült a fülembe ez a balatoni dal,egész nap ezt dúdoltam,ami azért nov.közepén,ködös esős időben motorozva nem annyira helyénvaló,de nekem nagyon jó kedvet csinált! Aztán kemencefűtés közben,csibeetetés közben,(a kotló meg is rémült kicsit),szállt a dal! :o)
De ott az igazi ez a Balaton partján! Meg a félmaraton... hát ügyesek vagytok ám!


süti beállítások módosítása