KisMarci

"Amikor születtem, nem jeleztek nagyot messiás-mutató különös csillagok, csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok. A többiek láttak egy síró porontyot, de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot, mintha babusgatná a szép napkorongot."

Friss topikok

  • mekeke: És közben egy szar az egész nő: ronda, szálkás, egoista, pénzsóvár, beteg exhibicionista, mindig h... (2011.09.18. 13:20) MADONNA
  • b79andi: Nehéz dolog ez hogy vegyes, vagy homogén csoport. Én is sokat gondolkodtam rajta. Szerintem mindke... (2010.05.06. 13:22) MARCI OVIS LESZ
  • Mercsi: Most ezt nem mondod komolyan, hogy Marci azzal a kakassal közlekedik, még a vonaton is? Úristen an... (2010.05.06. 08:08) MOSTANSÁG
  • Zime: Boldog Szülinapot Kicsifiyam! :) (2010.04.15. 15:29) BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI BAKITO!
  • Mercsi: Mergitkém, annyit dumáltunk, és fogunk dumálni még erről, hogy így pár sorban nehéz lenne mit mond... (2010.04.09. 11:53) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

BÚÉK MINDENKINEK!

2009.12.31. 14:16 - Mergit

Címkék: beteg szilveszter

Elgyütt megint a dec. 31. a szilveszter. Amióta Marci megszületett, ez a harmadik szilveszterünk vele.
De még csak először mondhatom el, hogy Manócska 17 kg, és majdnem egy méter magas. Na jó kb 95 cm.
Nagyon ügyesen bilizik, vécézik, pont ma láttam hogy micsoda technikája van, milyen ügyesen mászik fel a vécére minden segítség meg szűkítő nélkül. Azért nem semmi! 

És most először voltunk kórházban is, karácsony másnapján kerültünk be, Kruppos köhögéssel, és ott töltöttünk két felejthetetlen éjszakát. Marci nagyon türelmesen viselkedett és megint kivívta a csodálatomat annyira jó gyerek volt. Inhalálni kellett egy olyan maszkkal, aminek olyan hangja volt mint a rotakapának. És kb 10 percig ott kellett tartani az arcánál, nem lehetett kellemes. És már az első alkalommal bár végig sírt,de nem vette el az arcától a maszkot, és végig a három nap alatt olyan ügyesen odatartotta, sírt sírt, de tartotta oda a száját hogy tartsam oda a maszkot. 

Egy 13 hónapos kisbabával voltunk egy szobában aki már fél nyolckor aludt, és onnan Marci is nagyon csendben volt, nem nyafogott vagy valami, csak szépen feküdt nyitott, lecsukódó szemmel még egy órát mire ő is elaludt. 
Nap közben nagyon szépen eljátszott mikor mivel, volt hogy a szobában, mászott az ágyakon, olvasott mesét, vagy a fürdőben húzogatta a tolóajtót, aztán mentünk legózni a játszóház részlegbe, szépen eljátszott a többi gyerekkel, vagy csak a folyosón kukucskált be a többi szobába keresve a barátokat. Annyira kedves volt, úgy csodáltam hogy ennyire tud aklimatizálódni ilyen betegen egy tök idegen helyen. 

Sokat volt lázas is, és most is köhög és folyik az orra, de a láz már csak alacsonyabb, és rövidebb ideig tart. Hála Istennek. Nagyon várom hogy meggyógyuljon, és nagyot játsszunk a tanyán kint a hóba! Jól belenyomom az arcát majd a friss hóba! Vigyázz Marci mert jövök!!!!!

 

Aztán tegnap voltunk Mercsinél előszilveszterezni Pipi is eljött, és pezsgőztünk egy jót, Marci is buzgón koccintgatott velünk a narancslével természetesen pezsgőspohárból. Éjszakábanyúlóan beszélgettünk meg anya írt egy nagyon aranyos levelet, nem is merem már ide felrakni mert szegény már nem fog merni írni levelet neküónk mert mindig valaki felrakja a blogjába. 
Mindegy anya úgy döntöttem hogy mégis felrakom. SORRY

 

Sziasztok Munyegok!

Hajnalban arra ébredtem,hogy hangosan ráz a röhögés,a hasam csak úgy rengett a takaró alatt!
Na,mondom,soha rosszabb Szilvesztert! Na és a jókedv onnan tört ki,h már tervezgettem,h levelet írok nektek,(már megint a semmiről :o) ) és a megszólításon töprenkedtem: banyegok bunyegok,manyókák,nyinyőkék,brinyauk....no itt már kitört a röhögés! Aztán még egyszer! Ennyi vihánc után kénytelen voltam felkelni 5.49-kor és feldobni egy kávét,közben járt az agyam,h ez az évbúcsúztató nekem eddig tökéletes! Tegnap,ugye utolsó mnapom,annyira jókat masszíroztam,teázgattunk a vendégekkel,az utolsó vendégnél már én is éreztem,h egészen máshogy masszírozok,kész meditáció,persze elolvadt ő is én is!
Reménykedem,h ahogy befejezzük,úgy kezdjük az új évet! Biztos ezért kell mulatozni is ilyenkor! Igaz, csomó dologban éppen változni, változtatni szeretnénk, dehát előttünk áll erre egy egész év (élet) lesz erre is idő is, erő is bátorság is, spiritusz!
Ezennel el is érkeztem üzenetem magjához! Drága Banyókáim pontosan ehhez kívánok nektek (és magamnak) eredményeket, kicsiket is nagyokat is, h amin változtatni szeretnénk, ami nem olyan jó az életünkben, azokon tudjunk változtatni,ami pedig jó,azt buzgón őrízzük meg! A jókedvünket feltétlenül!
Tündér gyerkincáim, ajándékaim, mindnyájatoknak kívánok a mai napra vidámságot, meg amire a legnagyobb szükségetek van! 
És akkor ez már átmehet az új évre is.
Tűzzük ki célul,h a csapatnak legalább a fele az idén meggazdagszik!!! Utána pedig már csak egy lépés, h mindenkivel ez történjék! Hohohóó, igen, ez lesz és közben egyre szaporodik és szaporodik a dinasztia és jövőre már feltétlenül hozzá kell még építeni a tanyához azt a bizonyos kertbe nyúlós kandallós,napsütéses nagy nappalit!
Mit szóltok hozzá? :o))
AKKÓ BOLDOG ÚJ ÉVET,lássunk hozzá ma! /az iváshoz/ :o)))
Anyeg 

 

Anya köszönjük a hiper bátorító és erőt, meg kedvet adó levelet, hogy tudsz mindig megörvendeztetni minket ilyen jó levelekkel, ezt el se tudom képzelni, talán az a tanya tölt téged vagy nem tudom mi, mindenesetre jó lenne rájönni a titkodra! Mamaa nagyon boldog új évet neked is, és mindenkinek!

A blogot olvasóknak is sok puszit küldök, és üzenem mindenkinek hogy BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyeg 2009.12.31. 18:59:28

Marci olyan hős! Én is mindig elképedek,hogy milyen elszánt,bátor,hős tud lenni azokban a helyzetekben,amikor érzi,hogy ezt most nem lehet elkerülni,akkor mint egy igazi férfi,úgy cselekszik! Mint az óvoda első hetében,amikor minden reggel sírt már otthon az öltözködésnél és mégis mire a kabát,sapka felkerült,olyan elszánt hősiességgel lépkedett az autó felé,mint aki már olyan nagy,hogy tudja,menni kell és kész! Ez az inhalálás is biztos ilyen volt!
Jaj,olyan édes! Marcikám itt vár a szánkó türelmetlenül és a felhők az égen,ők is csak Rád várnak,hogy kiszórhassák hófehér tartalmukat a tanyára,amint megjössz! Nagy rohangálás lesz,bukdácsolás a hóba!
Na nem is a sárba.... :)
Addig is mindenkinek: BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
/banyókák/ :o))


süti beállítások módosítása